امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتاق‌های استریل بیمارستان چقدر قابل اعتمادن؟
سلام دوستان و همراهان مایکا،

یکی از موضوعات مهمی که همیشه برای بیماران و همراهانشون نگران‌کننده‌ست، استریل بودن اتاق‌های بیماستانه. به نظر شما آیا بیمارستان‌ها به طور کامل از استانداردهای بهداشتی و استریل کردن اتاق‌ها پیروی می‌کنن؟ آیا تجربیات شما در این زمینه مثبت بوده یا با مشکلاتی مثل رعایت نشدن کامل این اصول مواجه شدید؟
منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.

با سپاس
ادمین Blush
پاسخ
بچه‌ها، مادرم باید یه عمل جدی انجام بده و قراره تو اتاق استریل بستری بشه. خیلی نگرانم که واقعا این اتاق‌ها چقدر بهداشتی هستن؟ کسی تجربه‌ای داره؟
پاسخ
 مریم جان، نگران نباش. اتاق‌های استریل استانداردهای سختگیرانه‌ای دارن، مخصوصا تو بیمارستان‌های خوب. من خودم عمل کردم و از این بابت هیچ مشکلی پیش نیومد. خیالت راحت.
پاسخ
 منتها همه بیمارستان‌ها یکسان نیستن. وقتی پدرم تو بیمارستانی تو شهر دیگه بستری بود، کیفیت اصلاً قابل قبول نبود. هرچی هم اعتراض کردیم، گفتن این بهترین شرایطیه که داریم!
پاسخ
دقیقاً. منم فکر می‌کنم بهتره به‌جای نگرانی، از مسئول‌های بیمارستان مستقیم سوال کنی. اونا موظفن محیط رو بهداشتی نگه دارن، ولی پیگیری همراه بیمار هم مهمه.
پاسخ
ما تو بیمارستان خصوصی برای مادرم بودیم. همه چیز عالی بود، ولی وقتی از بخش عمومی رفتیم بخش استریل، دیدم همراه‌ها خیلی مراعات نمی‌کنن. بعضی‌ها حتی با کفش وارد می‌شدن! حواستون باشه از پرستار بخواید حتماً این چیزا رو کنترل کنن.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان