امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرستار بیمار خونگی برای مریضای سن‌بالا چطور پیدا کنم؟
سلام دوستان همراه تالار گفتمان پرستاری مایکا

اگه کسی از شما عزیزان تجربه استخدام پرستار برای مراقبت از بیمار سالمند داشته، خوشحال میشم تجربیاتش رو با بقیه در اینجا به اشتراک بذاره. چه نکاتی در انتخاب پرستار برای بیمار سالمندتون مهم بوده؟ آیا ویژگی خاصی برای این کار مدنظر داشتین؟ به نظرتون به طور کلی، چه خصوصیات فردی‌ای باید در پرستار باشه تا بتونه بهترین مراقبت رو از یه بیمار سالمند به عمل بیاره؟

ممنون میشم اگر کسی تجربه‌ای در این زمینه داشته، مشکلاتی که باهاش مواجه شده یا هر نکته مثبت یا منفی که به ذهنش میرسه را در مورد استخدام یه پرستار مناسب و مجرب برامون بنویسه. این اطلاعات میتونه به خیلی از کسایی که در حال تصمیم‌گیری در این زمینه هستن، کمک شایانی بکنه.

با تشکر و احترام
ادمین Blush
پاسخ
دوستان، پدرم تازه عمل کرده و دکتر گفته بهتره تو خونه استراحت کنه. ولی راستش نمی‌دونم چطور باید مراقبش باشم. کسی تجربه داره که چه کارایی ضروریه؟
پاسخ
الهه جان، ما برای مادرم همین موقعیتو داشتیم. اول اینکه برنامه دقیق داروهاش رو بنویس و ساعت به ساعت چکش کن. دوم اینکه جای خوابش باید راحت و نزدیک باشه تا لازم نباشه زیاد حرکت کنه.
پاسخ
اگه زخم یا بخیه داره، حتماً به ضدعفونی توجه کن. ما برای پدرم یه پرستار آوردیم که هم تو این کارا تخصص داشت، هم رژیم غذایی‌شو کنترل می‌کرد. خیلی کمک کرد.
پاسخ
ما برای عموم یه دستگاه اکسیژن‌ساز گرفتیم چون تو خونه هوای کافی نبود. اگه مشکل تنفسی داره، این دستگاه خیلی موثره.
پاسخ
سلام دوستان! مادرم به تازگی عمل جراحی داشته و دکتر گفته که به مراقبت بیشتر نیاز داره. شما چه جوری پرستار بیمار پیدا کردید؟ از کجا شروع کنم؟ نگرانم که کسی که میاد نتونه درست ازش مراقبت کنه.
پاسخ
سلام زهرا جان! من خودم چند ماه پیش به همین مشکل برخوردم. برای مادرم پرستار بیمار از یک موسسه معتبر گرفتم. خیلی مراقب بود و همه چی رو مرتب می‌کرد. پیشنهاد می‌کنم با موسسات معتبر مثل موسسه مایکا تماس بگیری. معمولاً پرستارها تجربه خوبی دارن و قابل اعتمادند.
پاسخ
من برای پدرم که بیماری قلبی داشت، پرستار از طریق یکی از موسسات خصوصی گرفتم. اول خیلی نگران بودم چون پدرم مشکلات زیادی داشت، ولی پرستار خیلی خوب بود. علاوه بر مراقبت‌های پزشکی، از نظر روحی هم پدرم خیلی بهتر شد.
پاسخ
سلام! من هم تجربه مشابهی داشتم. برای پدرم که دیالیز می‌کرد، پرستار بیمار از یک موسسه آوردیم. خیلی خوب مراقبت می‌کردن و هرچند وقت یک‌بار هم سر می‌زدن تا وضعیت رو چک کنن. فکر می‌کنم انتخاب موسسه خیلی مهمه، چون از سلامت پرستار مطمئن‌تر می‌شی.
پاسخ
من برای مادر بزرگم که مشکل دیابت داشت، پرستار از موسسه گرفتم. یکی از بهترین تصمیم‌های زندگیم بود چون پرستار خیلی با دقت داروها رو می‌داد و وضعیتش رو به خوبی پیگیری می‌کرد. اما خیلی مهمه که حتما از موسسات معتبر و شناخته شده استفاده کنی.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان