امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی تجربه استخدام پرستار برای بچه‌ش داره؟
سلام به همه!

میخواستم از تجربه‌های شما در زمینه استخدام پرستار کودک مطلع بشم. آیا کسی از شماها تجربه‌ای در این زمینه داشته و می‌تونه نکات و راهکارهای مفیدی به اشتراک بذاره؟ مثلا اینکه چطور پرستار مناسب پیدا کردید، چه سؤالات و بررسی‌هایی باید انجام بشه یا چطور میشه اطمینان حاصل کرد که انتخاب درستی داشته باشیم؟ 

هر نظر یا تجربه‌ای دارید، خوشحال میشم بشنوم.

سپاس فراوان
ادمین Wink
پاسخ
ما حدود دو ماهه پرستار گرفتیم. خیلی کمک بزرگی بود، مخصوصاً تو روزایی که کارم زیاده. البته اوایل طول کشید تا بچه‌هام بهش عادت کنن، ولی حالا خیلی دوسش دارن. یه کم گرون در میاد ولی ارزششو داره.
پاسخ
من تجربه خوبی داشتم با پرستارمون. هم حواسش به برنامه غذایی بود، هم بازیای خلاقانه با بچه‌م می‌کرد. فقط یه بار یه کم دیر رسید و من استرس گرفتم، ولی در کل راضی بودم.
پاسخ
ما پرستار گرفتیم برای سه روز در هفته. خیلی خوب با بچه‌ها ارتباط برقرار می‌کنه و حتی تو درساشون هم کمک می‌کنه. فقط خب باید برنامه‌ریزی‌مون دقیق باشه چون بعضی وقتا کاراش سنگین می‌شه.
پاسخ
پرستار ما خیلی آدم آرومی بود و با حوصله، ولی خب اولش یه کم طول کشید تا کارای خونه و بچه‌داری رو کامل مدیریت کنه. الان دیگه خیلی بهتر شده و منم خیالم راحته.
پاسخ
من پرستار گرفتم که فقط دو روز در هفته بیاد. بچه‌م خیلی بهش وابسته شده. البته اوایل سخت بود که کاراشو دقیق انجام بده، ولی با کمی هماهنگی الان عالیه.
پاسخ
ما پرستار داریم و واقعاً کمک بزرگیه. البته بچه کوچیک‌ترمون یه کم بدقلقی می‌کرد اولش، ولی پرستارمون خیلی صبور بود و الان رابطه‌شون خوبه. پیشنهاد می‌کنم قبلش حتماً دقیق باهاش صحبت کنید که کارا شفاف باشه.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان