امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرانی از تنهاموندن بیمار تو بیمارستان
نگرانی درباره وضعیت سلامت بیمار، به ویژه افراد مسن، وقتی خونواده‌ها قادر به حضور در بیمارستان نیستن، میتونه خیلی سخت و استرس‌زا باشه. مراقبت از عزیزانمون در این شرایط نیاز به اعتماد و صبر داره. مهمه که بدونیم سیستم‌های بیماستانی استانداردهایی برای مراقبت از بیمارمون دارند و پرستاران و پزشکان به دقت مراقبت وضعیت حال اون‌ها هستند.
به نظر شما برای کاهش استرس ناشی از تنهایی عزیزانمون تو بیمارستان به جز ارتباط با پرسنل یا تماس تلفنی و تصویری با بیمار چه راه‌های دیگه‌‍‌ای وجود داره؟
پاسخ
سلام دوستان، پدرم به خاطر یه جراحی ساده بیمارستان بستریه، ولی خیلی نگران تنهاییشه. از وقتی مادرمو از دست داده، اصلاً حال روحی خوبی نداره. می‌ترسم موندن طولانی‌مدت بیمارستان روحیه‌شو خراب کنه. کسی تجربه‌ای مشابه داشته؟ چکار کردین؟ Sad
پاسخ
الهه جان، این خیلی مهمه که بیمار تنها نمونه، مخصوصاً کسی که روحیه حساس داره. برای مادرم وقتی بیمارستان بود، یه همراه بیمار گرفتیم که علاوه بر کمک به کارای روزمره، باهاش حرف می‌زد و وقت می‌گذروند. خیلی تأثیر داشت.
پاسخ
ما برای پدربزرگم از خانواده نوبتی می‌رفتیم پیشش، ولی برای شب‌ها یه همراه بیمار گرفتیم. اگه نمی‌تونی خودت مدام پیشش باشی، حتماً یه همراه مطمئن بگیر. حس تنهایی خیلی بهشون فشار میاره.
پاسخ
یه نکته‌ای که من فهمیدم اینه که پرستارای حرفه‌ای فقط به کارای فیزیکی بیمار نمی‌رسن؛ خیلی وقتا باهاشون صحبت می‌کنن و از نظر روانی هم کمک می‌کنن. برای پدرم یه پرستار گرفتیم که کلی باهاش حرف می‌زد و باعث شد بیمارستان براش تحمل‌پذیرتر بشه.
پاسخ
من یه تجربه تلخ داشتم. پدرم رو تنها گذاشتیم تو بیمارستان و بعد فهمیدیم به خاطر فشار روحی، روند بهبودیش کند شده بود. از اون موقع همیشه یه همراه بیمار کنارشه. تو این مواقع حتی یه چهره آشنا یا مهربون می‌تونه کلی کمک کنه.
پاسخ
به نظرم همراه بیمار بیشتر از یه مراقب بدنیه؛ اگه کسی باشه که وقت بذاره و به بیمار انرژی بده، بیمار سریع‌تر خوب میشه. برای پسرعمه‌م یه همراه گرفتیم که خیلی خوش‌برخورد بود و با این که کارش فقط مراقبت بود، کلی حالش بهتر شد.
پاسخ
یه پیشنهاد دارم: اگه پرستار نمی‌خوای بگیری، می‌تونی از دوستای قدیمی یا فامیل‌هایی که وقت دارن خواهش کنی هر روز یکی‌شون سر بزنه. این باعث میشه بیمار حس تنهایی نکنه و روند بهبودیش سریع‌تر بشه.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان