امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه شما با پرستار بچه چطور بوده؟
ما قبلاً یه پرستار آزاد گرفته بودیم، ولی تجربه خیلی بدی داشتیم. این بار از مایکا گرفتیم و خیلی بهتر بود. دقیق می‌دونست چی‌کار کنه و حتی تو تربیت بچه هم یه نکته‌هایی به ما یاد داد.
پاسخ
پرستار ما تازه اومده، ولی من راضی‌ام. دستش تو کار خوبه، فقط یه کم سخت بود به برنامه خونه عادت کنه. از همه مهم‌تر اینکه با بچه‌م سریع ارتباط گرفت.
پاسخ
ما هم از مایکا پرستار گرفتیم، واقعاً حرفه‌ای بودن. هم رسیدگی‌هاش عالی بود، هم وقتی بچه‌م مریض بود، خیلی دلسوزی کرد. به نظرم برای کسانی که دنبال یه انتخاب مطمئن هستن، خوبه.
پاسخ
من همیشه فکر می‌کردم پرستار گرفتن سخت و استرس‌زاست، ولی وقتی مجبور شدم امتحان کنم، دیدم چقدر می‌تونه کمک‌کننده باشه. پرستارمون خیلی مهربونه و با حوصله همه کارای بچه‌م رو انجام می‌ده.
پاسخ
پرستاری که ما داریم، خیلی وقت‌شناسه و حواسش به همه چیز هست. فقط اوایل کمی طول کشید تا به برنامه ما عادت کنه، ولی الان خیلی خوبه. هر مادری که می‌رسه، می‌پرسه از کجا آوردی این خانم رو؟
پاسخ
من بیشتر دنبال یه پرستار بودم که بتونه تو خونه بازی‌های آموزنده با بچه‌م انجام بده. اولش سخت بود یکی پیدا کنم، ولی خداروشکر الان خیلی راضیم. شما از کجا پرستار می‌گیرید؟
پاسخ
ما از مایکا گرفتیم. خیلی خوب بود. پرستاری که برامون فرستادن، نه‌تنها همه کارا رو به‌موقع انجام می‌ده، بلکه پیشنهادهای خوبی هم برای سرگرمی و آموزش بچه‌ها داشت.
پاسخ
پرستاری که ما گرفتیم، خیلی خوش‌برخورد بود. از همون اول با بچه‌م صمیمی شد. وقتی فهمیدم از یه موسسه معتبر مثل مایکا اومده، خیالم راحت‌تر شد.
پاسخ
منم از مایکا پرستار گرفتم. از نظر وقت‌شناسی و اخلاق خیلی خوبه. حتی وقتایی که بچه‌م بی‌قرار می‌شه، خیلی قشنگ آرومش می‌کنه. به نظرم برای بچه‌های حساس گزینه خوبیه.
پاسخ
یه چیزی که من از پرستارم راضی‌ام اینه که واقعاً حواسش به بچه‌م هست و به حرفام گوش می‌ده. گاهی حس می‌کنم یه نفر دیگه هم هست که از ته دل به فکر بچه‌مه. اگر مثل من حساس هستین، از مایکا پرستار بگیرین.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان