امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه شما با پرستار بچه چطور بوده؟
ما سه ماهه که پرستار گرفتیم. خیلی کمکم کرده، مخصوصاً تو کارای روزمره. فقط اوایل بچه‌م بهش عادت نداشت، ولی الان انقدر دوسش داره که وقتایی که نمیاد، هی سراغش رو می‌گیره.
پاسخ
پرستار ما خیلی خوش‌برخورد بود، ولی خب یه کم توی کارا کند بود. البته وقتی باهاش هماهنگ کردیم که چی دقیقاً اولویت ماست، بهتر شد. الان خیلی راضی‌ام.
پاسخ
من همیشه نگران بودم که پرستار نتونه با بچه‌م کنار بیاد، ولی این خانمی که ما گرفتیم، انقدر صبور و مهربونه که خودم تعجب کردم. فقط کاش هزینه‌ش کمتر بود، ولی خب ارزشش رو داره.
پاسخ
ما تازه دنبال پرستاریم، از کجا پرستار می‌گیرید شما؟ یه جا که مطمئن باشه و پرستاراش حرفه‌ای باشن می‌شناسید؟
پاسخ
من از مایکا گرفتم. پرستارمون خیلی خوش‌برخورد و وقت‌شناس بود. یه نکته جالب این بود که علاوه بر رسیدگی به بچه، پیشنهادهای خوبی هم برای سرگرم کردنش می‌داد. برای ما که عالی بود.
پاسخ
منم از مایکا گرفتم، خیلی خوب بود. مخصوصاً وقتی بچه‌م مریض بود، حسابی حواسش بهش بود. الان هم یه جورایی عضوی از خانواده شده. فکر کنم بهترین گزینه تو این شرایط همینه.
پاسخ
من از وقتی پرستار گرفتم، زندگیم خیلی راحت‌تر شده. پسرم خیلی بهش عادت کرده، مخصوصاً وقتایی که من سر کارم، باهاش بازی می‌کنه و غذاش رو می‌ده. اوایل سخت بود اعتماد کنم، ولی الان پشیمون نیستم.
پاسخ
ما پرستار گرفتیم که فقط دو سه روز در هفته بیاد، ولی انقدر خوب بود که تصمیم گرفتیم بیشتر ازش کمک بگیریم. بچه‌م واقعاً بهش وابسته شده. البته کمی گرونه، ولی برای ما که ارزشش رو داشت.
پاسخ
پرستاری که ما گرفتیم، مهربونه ولی یه کم دیر کارا رو یاد گرفت. الان که همه چیز خوب پیش می‌ره، راضی‌ام. راستی شماها از کجا پرستار پیدا کردید؟
پاسخ
راستش ما از مایکا پرستار گرفتیم. یه کم شک داشتم اولش، ولی پرستار خیلی خوبی برامون فرستادن. هم خوش‌برخورد بود، هم وقت‌شناس. به نظرم انتخابشون خوبه.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان