امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟
#6
توی این شرایط به تغذیه‌ای که شامل سوپ ماهیچه باشه هم فکر کن. ما واسه مامانم درست می‌کردیم، دکتر هم گفت خیلی خوبه برای بازسازی بدنش.
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟ - توسط کیان-نیلا - ۱۴۰۳/۹/۷, ۰۳:۵۲ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان