امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟
#3
یه پیشنهاد خوب هم پوره سیب‌زمینی با مرغ پخته‌شده و ریش‌ریش شده‌ست. هم نرم و لطیفه هم انرژی خوبی می‌ده به بیمار
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟ - توسط رادمان-بارانی - ۱۴۰۳/۹/۷, ۰۳:۴۶ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان