امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟
#2
سلام مهتاب، برای بابام سوپ جو با سبزیجات زیاد درست می‌کردیم. خیلی مقویه و راحت هضم می‌شه. سعی کن از ادویه‌های تند و چرب هم استفاده نکنی.

ما برای خاله‌ام فرنی درست می‌کردیم. به‌جای شکر از عسل استفاده کن، هم سالم‌تره هم مقوی‌تر.
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟ - توسط ویلیام-سبز - ۱۴۰۳/۹/۷, ۰۳:۴۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان