امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه شما با پرستار بچه چطور بوده؟
لطفا تجربیات و پیشنهادات خودتون رو بدون سانسور با ما به اشتراک بذارید.

قدردانتون هستم.

سپاس فراوان

ما یه ماهی می‌شه که پرستار گرفتیم. پسرم خیلی شیطونه، ولی این خانم خیلی خوب باهاش کنار می‌آد. فقط اوایل یه کم سخت بود اعتماد کنم، ولی کم‌کم خیالم راحت شد.
پاسخ
من تجربه خوبی داشتم با پرستارمون. هم حواسش به برنامه غذایی بود، هم بازیای خلاقانه با بچه‌م می‌کرد. فقط یه بار یه کم دیر رسید و من استرس گرفتم، ولی در کل راضی بودم.
پاسخ
ما پرستار گرفتیم برای سه روز در هفته. خیلی خوب با بچه‌ها ارتباط برقرار می‌کنه و حتی تو درساشون هم کمک می‌کنه. فقط خب باید برنامه‌ریزی‌مون دقیق باشه چون بعضی وقتا کاراش سنگین می‌شه.
پاسخ
پرستار ما خیلی آدم آرومی بود و با حوصله، ولی خب اولش یه کم طول کشید تا کارای خونه و بچه‌داری رو کامل مدیریت کنه. الان دیگه خیلی بهتر شده و منم خیالم راحته.
پاسخ
من پرستار گرفتم که فقط دو روز در هفته بیاد. بچه‌م خیلی بهش وابسته شده. البته اوایل سخت بود که کاراشو دقیق انجام بده، ولی با کمی هماهنگی الان عالیه.

من پرستار گرفتم که فقط دو روز در هفته بیاد. بچه‌م خیلی بهش وابسته شده. البته اوایل سخت بود که کاراشو دقیق انجام بده، ولی با کمی هماهنگی الان عالیه.
پاسخ
ما پرستار داریم و واقعاً کمک بزرگیه. البته بچه کوچیک‌ترمون یه کم بدقلقی می‌کرد اولش، ولی پرستارمون خیلی صبور بود و الان رابطه‌شون خوبه. پیشنهاد می‌کنم قبلش حتماً دقیق باهاش صحبت کنید که کارا شفاف باشه.
پاسخ
ما یه ماهی می‌شه که پرستار گرفتیم. پسرم خیلی شیطونه، ولی این خانم خیلی خوب باهاش کنار می‌آد. فقط اوایل یه کم سخت بود اعتماد کنم، ولی کم‌کم خیالم راحت شد.
پاسخ
من دو تا بچه دارم، یه مدت بود که نمی‌رسیدم درست بهشون برسم. پرستار گرفتیم و خیلی کمک شد. حتی یه وقتایی برامون قصه می‌خونه! البته خب یه کم گرونه، ولی ارزش داره.
پاسخ
راستش ما هم دنبال پرستار بودیم. از کجا می‌گیرید شماها؟ هرچی می‌گردم، مطمئن نیستم کجا بهتره.
پاسخ
من از مایکا گرفتم، واقعاً کارشون خوبه. هم پرستار خوش‌برخورد بود، هم وقت‌شناسی داشت. بچه‌م اوایل سختش بود، ولی الان خیلی راحت باهاش کنار می‌آد. پیشنهاد می‌کنم ازشون بگیرید.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان