امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه شما از پرستار سالمند چطور بوده؟
سلام به شما همراهان عزیز مایکا

ما دوست داریم از تجربیات شما درزمینه استخدام پرستار خانگی برای مراقبت از سالمندان گرامی مطلع بشیم. اگه شما یا یکی از اطرافیانتون تجربه‌ای در این زمینه داشتین، لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک بذارین. این اطلاعات میتونه برای افرادی که دنبال خدمات و استخدام پرستار خانگی هستند، بسیار مفید باشه و به اون‌ها کمک کنه انتخابهای بهتر و سنجیده‌تری داشته باشن. اگه نکات یا چالشهایی در مسیر استخدام و استفاده از خدمات پرستاری در منزل داشتین که فکر میکنین بقیه باید به این موارد توجه داشته باشن، لطفا با دیگر عزیزان تو این تالار به اشتراک بذارین تا همگی بتونیم از تجریبات همدیگه بهره‌مند بشیم.

ممنون که به انجمن ما پیوستین و منتظر خوندن نظرات شما هستیم! Angel
پاسخ
ما برای مادرم که زانو درد شدید داشت، یه پرستار گرفتیم. خیلی نگران بودم اولش، ولی وقتی دیدم پرستار انقدر دقیق حواسش به داروها و برنامه فیزیوتراپی هست، خیالم راحت شد. حالا مادر خودم هم می‌گه بهش عادت کرده.
پاسخ
پدرم یه مدت پرستار می‌خواست که بهش تو حموم رفتن و کارای روزانه کمک کنه. پرستاری که ما گرفتیم، واقعاً صبور و خوش‌اخلاق بود. کسی رو می‌شناسید که پرستار حرفه‌ای و خوش‌اخلاق بخواد؟
پاسخ
پرستار سالمندی که برای پدربزرگم گرفتیم، خیلی زود تونست اعتمادش رو جلب کنه. الان دیگه خودش منتظرش می‌مونه. فقط هزینه‌ها یه کم سنگینه، ولی خب به کیفیتش می‌ارزه. شما از کجا پرستار گرفتید؟
پاسخ
ما از مایکا پرستار گرفتیم. خیلی حرفه‌ای بود. دقیق همه برنامه‌های پزشکی پدرم رو رعایت می‌کرد و حتی تو کارای شخصی مثل حمام و تعویض لباس هم با احترام رفتار می‌کرد.
پاسخ
من هم پرستار مادربزرگم رو از مایکا گرفتم. یه چیزی که خیلی برام مهم بود، وقت‌شناسی و ادبش بود. با اینکه مادربزرگم کمی بداخلاقه، ولی این خانم خیلی صبور بود.
پاسخ
پرستار ما خیلی باحوصله‌اس. از صبح که میاد، به برنامه غذایی و دارویی پدرم دقیق رسیدگی می‌کنه. برای خانواده‌هایی که مثل ما نگران کیفیت خدمات هستن، مایکا یه گزینه عالیه.
پاسخ
ما برای پدرم که آلزایمر داره، پرستار گرفتیم. خیلی نگران بودم که نتونه کارهای شخصی خودش رو انجام بده، مثل پوشک یا دستشویی رفتن. پرستاری که برای ما فرستادن، خیلی دقیق و با حوصله بود. اگه پرستارای دیگه‌ای هم همچین خدماتی ارائه می‌کنن، حتما بهم بگید!
پاسخ
پدرم چون به مشکل در تحرک دچار شده بود، نیاز به کمک برای تعویض پوشک و شستشو داشت. می‌خواستم بپرسم آیا پرستارها در چنین شرایطی هم تخصص دارن که به راحتی این کارا رو انجام بدن؟
پاسخ
من هم پدرم مشکل مشابه داشت و خیلی نگران بودم که پرستار نتونه به درستی کارهای بهداشتی رو انجام بده. اما پرستاری که از مایکا فرستادن، نه تنها کارهای روزمره مثل پوشک و شستشو رو به‌خوبی انجام می‌ده، بلکه از نظر بهداشت و رعایت تمام اصول مراقبتی خیلی دقت داره.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان