امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور غذا برای بیمار درست کنم که مقوی باشه ولی هضمش راحت باشه؟
#1
سلام دوستان، مادرم تازه عمل کرده و دکتر گفته باید غذاهای سبک بخوره. کسی تجربه‌ای داره که چی براش درست کنم هم خوشمزه باشه هم زود هضم؟
پاسخ
#2
سلام مهتاب، برای بابام سوپ جو با سبزیجات زیاد درست می‌کردیم. خیلی مقویه و راحت هضم می‌شه. سعی کن از ادویه‌های تند و چرب هم استفاده نکنی.

ما برای خاله‌ام فرنی درست می‌کردیم. به‌جای شکر از عسل استفاده کن، هم سالم‌تره هم مقوی‌تر.
پاسخ
#3
یه پیشنهاد خوب هم پوره سیب‌زمینی با مرغ پخته‌شده و ریش‌ریش شده‌ست. هم نرم و لطیفه هم انرژی خوبی می‌ده به بیمار
پاسخ
#4
می‌تونی انواع اسموتی‌های میوه درست کنی. مثلاً موز، شیر، و یه قاشق عسل. برای بیمارهایی که ضعف دارن، خیلی عالیه.
پاسخ
#5
یه غذای خوب که برای ما جواب داد، کته با ماست و کمی گوشت چرخ‌کرده‌ست. ساده و خوشمزه‌ست و بیمار راحت می‌تونه بخوره.
پاسخ
#6
توی این شرایط به تغذیه‌ای که شامل سوپ ماهیچه باشه هم فکر کن. ما واسه مامانم درست می‌کردیم، دکتر هم گفت خیلی خوبه برای بازسازی بدنش.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان