موضوعها: 1
اعتبار:
0
سلام دوستان! پسر من ۳ ماهشه و من هنوز شیر خشک بهش میدم. الان میخوام بدونم که بهترین برند شیر خشک برای نوزاد چیه؟ خیلی شک دارم که از کدوم استفاده کنم!
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سلام! من برای دخترم شیر خشک برند نان استفاده میکنم. خیلی راضی هستم و هیچ مشکلی نداشته. البته به نظرم بهتره که با پزشک مشورت کنی چون هر بچهای ممکنه به یه نوع خاص واکنش نشون بده.
اعتبار:
0
سلام! من از شیر خشک آپتامیل استفاده میکنم و خیلی راضی بودم. این برند خیلی معروفه و نوزاد من مشکلی باهاش نداشت. یه کم گرونه ولی کیفیتش خوبه.
اعتبار:
0
من همیشه به مادرا توصیه میکنم که قبل از خرید شیر خشک، حتما با پزشک مشورت کنن. بچهها با هر برند ممکنه متفاوت عمل کنن. اگر نوزادتون کولیک داره، شاید بهتر باشه به نوع خاصی از شیر خشک روی بیارید.
اعتبار:
0
سلام! من از برند سیمیلاک استفاده میکنم و به خوبی جواب داده. هیچ مشکل گوارشی برای بچهام ایجاد نکرده و همیشه تو فواصل غذایی به خوبی سیر میشه. به نظرم این برند به خیلیها میخوره.
اعتبار:
0
ما از شیر خشک بترن استفاده میکنیم و خیلی راضی هستیم. واقعا کیفیت خوبی داره و فرزندم هیچ مشکلی نداشته. البته نظرات پزشک خیلی مهمه و باید مطمئن بشید که نوع شیر خشک متناسب با نیاز بچهتون باشه.
اعتبار:
0
من از شیر خشک نان برای پسرم استفاده میکنم و اصلاً مشکلی باهاش نداریم. اما به نظرم هر بچهای ممکنه نیاز متفاوتی داشته باشه. من توصیه میکنم برای انتخاب شیر خشک با دکتر مشورت کنید.