موضوعها: 1
اعتبار:
0
۱۴۰۳/۹/۶, ۱۱:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۳/۹/۷, ۰۸:۲۴ صبح، توسط admin.)
سلام! من اولین باره که باردار شدم و خیلی میترسم. به نظرتون زایمان طبیعی راحتتره یا سزارین؟ تجربهای دارین؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
۱۴۰۳/۹/۶, ۱۱:۵۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۳/۹/۶, ۱۱:۵۵ صبح، توسط مینا_۲۷.)
سلام! من تجربه سزارین داشتم، ولی فکر میکنم زایمان طبیعی به شرطی که آماده باشی، خیلی بهتره. درسته که درد داره، ولی به نظرم روند بهبودی سریعتره.
اعتبار:
0
سلام! منم میترسیدم از درد زایمان طبیعی، ولی وقتی رفتم سراغش، دیدم که درد قابل تحملتر از چیزی بود که فکر میکردم. اگر آمادگی جسمی داشته باشی خیلی راحتتر میگذره.
اعتبار:
0
۱۴۰۳/۹/۶, ۱۱:۵۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۳/۹/۶, ۱۱:۵۸ صبح، توسط سینا_۴۰.)
سلام! منم میترسیدم از درد زایمان طبیعی، ولی وقتی رفتم سراغش، دیدم که درد قابل تحملتر از چیزی بود که فکر میکردم. اگر آمادگی جسمی داشته باشی خیلی راحتتر میگذره.
من و همسرم از قبل برای زایمان طبیعی آماده شده بودیم. کلاسهای آمادگی برای زایمان خیلی کمک کرد. اگه میخواید طبیعی زایمان کنید، حتما این کلاسها رو پیشنهاد میکنم.
اعتبار:
0
منم فکر میکنم زایمان طبیعی خیلی بهتره، چون بعدش سریعتر به حالت عادی برمیگردی. البته همه چیز به آمادگی جسمی و وضعیت پزشکی خودت بستگی داره.
اعتبار:
0
من همیشه از درد زایمان طبیعی میترسیدم، ولی وقتی انجام دادم، دیدم که خیلی دردش قابل تحملتر از چیزی بود که تو ذهنم داشتم. از تجربه خودم بگم که با آمادگی جسمی و ذهنی، میتونه خیلی راحتتر بشه.