کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان پرستاری (https://myca.ir/forum) +-- انجمن: پرستار در منزل (https://myca.ir/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: پرستار سالمند (https://myca.ir/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ (/showthread.php?tid=3) |
کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - admin - ۱۴۰۳/۹/۱ همراهان عزیز مایکایی، سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. خواستم از اون دسته از عزیزانی که تجربه در زمینه استخدام پرستار خانگی برای افراد مسن یا بیمارایی که دچار مشکلات قلبی یا فشار خون بالا هستند، دارند، خواهش کنم تجربیات و نکاتی که فکر میکنند حائز اهمیت هستند رو با ما به اشتراک بذارن. به خصوص در مورد نحوه استخدام پرستار مناسب، نوع مراقبتهایی که باید ارائه بشه و هر توصیهای که میتونه برای خیلی از افرادی که به اینطور مراقبتها نیاز دارن، مفید باشه. منظر پاسخ ها و نظرات شما هستیم. با سپاس ادمین RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - فریبا یوسفی - ۱۴۰۳/۹/۱ سلام دوستان! پدر من مشکل قلبی داره و فشار خونش همیشه بالا میره. از وقتی که بیماریش جدیتر شده، خیلی به کمک نیاز داره. کسی تجربه داره که پرستار برای اینجور بیماریها بگیره؟ ? RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - الهام کاشانی - ۱۴۰۳/۹/۱ سلام. منم پدرم همین مشکل رو داشت. فشار خونش هم بالا بود و هم مشکلات قلبی. پرستاری که از مایکا آوردیم خیلی توی کنترل فشار خون و داروهاش دقیق بود. هر روز وضعیتش رو چک میکرد و بهموقع داروهاشو میداد. واقعا توی این شرایط خیلی به کمک نیاز بود. RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - میترا دماوندی - ۱۴۰۳/۹/۱ منم همینطور! مادرم فشار خون بالا داره و از وقتی پرستار از مایکا گرفته بودیم، دیگه خیالم راحت بود. پرستار هم داروهاشو درست میداد، هم وضعیت قلبش رو چک میکرد. واقعا بهدقت این کارا رو انجام میداد. بعد از یه مدت، شرایطش خیلی بهتر شد. RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - سارا نصیری - ۱۴۰۳/۹/۱ سلام. من هم تجربه داشتم. پدرم هم مشکلات قلبی داشت و فشار خونش بالا بود. پرستاری که از مایکا گرفتیم، خیلی حرفهای بود. هر روز فشار خونش رو اندازه میگرفت و مرتب داروهاشو میداد. حتی وقتی حالش بد میشد، همیشه سریع کمک میکرد. RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - فرزانه احمدی - ۱۴۰۳/۹/۱ منم تجربه مشابهی داشتم. مادرم فشار خونش بالا بود و مشکلات قلبی هم داشت. از وقتی پرستار از مایکا گرفتیم، خیلی وضعیتش بهتر شد. پرستار خیلی حواسش به فشار خونش بود و مراقب سلامتیش بود. امیدوارم برای شما هم مناسب باشه. RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - رویا حیدری - ۱۴۰۳/۹/۱ من مادرم هم مشکل فشار خون بالا داشت و قلبش هم ضعیف شده بود. پرستار از مایکا خیلی توی کنترل فشار خونش و مراقبتهای قلبی حرفهای بود. برای کسی که این مشکلات رو داره، داشتن پرستار خیلی مهمه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما از مایکا پرستار بگیرید. RE: کسی تجربه استخدام پرستار برای بیمار قلبی و فشار خونی رو داشته؟ - سیمین جعفری - ۱۴۰۳/۹/۱ من که خیلی راضی بودم. پدرم مشکل قلبی و فشار خون بالا داشت. پرستار از مایکا خیلی خوب مراقبش بود. وضعیت قلبش رو مرتب چک میکرد و فشار خونش رو همیشه کنترل میکرد. خیلی خوب شد که این کمک رو دریافت کردیم. |