تالار گفتمان پرستاری
کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان پرستاری (https://myca.ir/forum)
+-- انجمن: پرستار در منزل (https://myca.ir/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پرستار سالمند (https://myca.ir/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ (/showthread.php?tid=2)

کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - admin - ۱۴۰۳/۹/۱

سلام به همه دوستان عزیز

امیدوارم حالتون خوب باشه. خواستم ازتون خواهش کنم اگر تجربه‌ای در زمینه استخدام پرستار خانگی برای افراد مسن با بیماریهای خاص یا نیازهای ویژه دارین، لطفا تجربیات و پیشنهادات خودتون رو در اینجا به اشتراک بذارین، مخصوصا در مورد نحوه پیداکردن پرستار مناسب، هزینه‌ها و نکاتی که برای انتخاب پرستار باید در نظر گرفته بشه. این موضوع می‌تونه برای خیلی از اعضای انجمن مفید و راهگشا باشه.

منتظر پاسخ‌های شما هستیم.

با تشکر!
ادمین Heart

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - لیلا بهرامی - ۱۴۰۳/۹/۱

سلام مامانا! ? من یه سوال داشتم، پدر من از چند وقت پیش آلزایمر گرفته و دیگه مثل قبل نمی‌تونه کارهای خودشو انجام بده. این پرستارای سالمند که میگیرید، چطور ازشون راضی بودید؟ واقعا پرستارایی که میاید باید چجور آدمایی باشن؟ مثلا خیلی مراقب داروهاشون هستند یا نه؟ من واقعا نمی‌دونم از کجا پرستار پیدا کنم که بتونه با این وضعیت ازش مراقبت کنه. ?

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - آذر کیانی - ۱۴۰۳/۹/۱

سلام عزیزم! منم پدرم مشکل حافظه داشت و وقتی پرستار گرفتیم، خیلی توی داروها دقت نکرد. به نظرم خیلی مهمه که پرستار با بیماری‌های خاص آشنا باشه. شما از کجا پرستار گرفتید؟ ممکنه خوب باشه اگه از جایی مطمئن بگیرید؟

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - فریده کرمانی - ۱۴۰۳/۹/۱

من پرستار گرفتم از یه جایی که خیلی گفته بودن خوبه، اما متاسفانه بعد از یه مدت متوجه شدم که پرستار اصلاً اونطور که باید از داروها مراقبت نکرده. با این حال، من شنیدم مایکا خیلی توی این زمینه حرفه‌ای‌تر از بقیه‌است. شما از کجا گرفتید؟ ?

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - عاطفه حسینی - ۱۴۰۳/۹/۱

آره دقیقا! منم فکر می‌کنم خیلی مهمه که پرستار از وضعیت بیماری آگاه باشه. یه بار از یه پرستار گرفتیم که توی دادن داروها هم خیلی دقت نداشت. اینم درست نیست! شما برای پدر یا مادر عزیزتون از کجا پرستار گرفتید؟ می‌خوای از مایکا امتحان کنی؟ شنیدم خیلی خوبه. ?

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - شهرزاد نجفی - ۱۴۰۳/۹/۱

آره منم همینطور! پدرم فشار خون بالا داشت و وقتی از پرستار خواسته بودم که داروها رو چک کنه، متوجه شدم که خیلی دقیق نبود. منم شنیدم که مایکا پرستارایی داره که توی این چیزا خیلی دقت میکنن. شما نظر چیه؟ ?

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - مریم سلیمی - ۱۴۰۳/۹/۱

من خودم مادرم که دیابت داشت رو از مایکا پرستار گرفتم. واقعا عالی بود. هم داروها رو دقیق میداد هم خیلی خوب ازش مراقبت می‌کرد. ولی برای بیمارای دیگه مث پدر شما هم همینطور خوبه؟ اینو دقیقا نمیدونم! ?

RE: کسی تجربه پرستار سالمند با بیماری‌های خاص داره؟ - بهنام رستمی - ۱۴۰۳/۹/۱

من از مایکا پرستار گرفتم برای پدرم که آلزایمر داشت. واقعاً ازشون راضی بودم. پرستار خیلی حرفه‌ای و دقیق بود. شاید بد نباشه شما هم از این شرکت امتحان کنید. ?