تالار گفتمان پرستاری
برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان پرستاری (https://myca.ir/forum)
+-- انجمن: پرستار در منزل (https://myca.ir/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پرستار بیمار (https://myca.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ (/showthread.php?tid=17)

برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - admin - ۱۴۰۳/۹/۷

سلام به شما دوستان و همراهان همیشگی مایکا

امروز قصد دارم ازتون بپرسم که به نظر شما چه کارهایی میشه انجام داد تا بیماران دیالیزی راحت‌تر باشن، چه تو خونه و چه تو بیمارستان؟ ممکنه خود شما تجربه‌ای از پروسه دیالیز داشته باشین یا کسی رو بشناسین که در این وضعیت قرار داشته باشه. به نظر شما چه کارهایی میتونه کمک کنه که این بیماران ناراحتی کمتری رو متحمل بشن؟ مثلا چطور میشه فرآیند دیالیز رو راحت‌تر و بدون دردسرتر کرد یا شرایطی فراهم کرد که بیمار احساس راحتی بیشتری داشته باشه؟

همچنین میخوام بدونم از نظر شما چه تغییرات یا امکاناتی تو بیمارستان‌ها یا حتی تو خونه می‌تونه شرایط رو برای این عزیزان بهتر کنه. مثلا فکر میکنید آیا تجهیزات بهتری لازمه یا باید محیط دیالیز راحت‌تر بشه؟ یا شاید نیاز به مراقبت و اختصاص دادن زمان بیشتری برای مراقبت از بیمار هست، مثل در دسترس بودن پرستار بیشتر یا استراحتگاه‌های راحت‌تر.

نظرات و پیشنهادات شما میتونه کمک بزرگی باشه به این عزیزان. منتظر شنیدن تجربیات و ایده‌های شما هستیم.

ممنونم و سپاسگزار
ادمین Blush

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - آوا پرورشی - ۱۴۰۳/۹/۷

دوستان سلام، کسی اینجا تجربه داره برای مراقبت از بیمار دیالیزی؟ مادرم تازه دیالیز شروع کرده و خیلی اذیت میشه، مخصوصاً بعد از جلساتش. چیزی هست که بتونه کمک کنه حالش بهتر بشه؟

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - پیمان فرزاد - ۱۴۰۳/۹/۷

سلام آوا، خسته نباشی. برای عمویم که دیالیزی بود، پزشکش پیشنهاد کرد بعد از دیالیز آب و غذای سبک بخوره. بهش مایعات کافی بده و مطمئن شو که استراحت کنه. یه پرستار هم داشتیم که مراقب بود عفونت نکنه، اینم خیلی مهمه.

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - مامان هیوا - ۱۴۰۳/۹/۷

من خواهرم دیالیز می‌شه، چیزی که خیلی کمک می‌کنه، رعایت رژیم غذایی مناسب و بررسی دائم فشار خون و قند خونشه. اگر بتونی از یه پرستار که تجربه دیالیز داره کمک بگیری، خیلی میتونه کارتون رو سبک کنه.

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - ونوس - ۱۴۰۳/۹/۷

برای بابام، پرستار گرفتیم که کارهای بعد از دیالیز رو مدیریت کنه، مثل تمیز کردن محل تزریق و چک کردن حالش. پیشنهاد می‌کنم همیشه محل دیالیز رو تمیز نگه دارین و با دکترش در تماس باشین.

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - ماه آسمونی - ۱۴۰۳/۹/۷

آوا جان، ما برای مادربزرگم یه صندلی راحتی مخصوص گرفتیم که تو جلسات دیالیز راحت‌تر باشه. بعد از جلسات، یه سوپ گرم یا دمنوش سبک خیلی حالش رو بهتر می‌کرد.

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - سوزان روشنگر - ۱۴۰۳/۹/۷

یه نکته دیگه که برای عموم جواب داد، این بود که ورزش‌های سبک مخصوص دیالیزی‌ها رو انجام بده. خیلی کمک کرد که کمتر خسته بشه. حتماً با پزشکش مشورت کن قبل از شروع هر کاری.

RE: برای بیمار دیالیزی چیکار کنم که کمتر اذیت بشه؟ - سپیده صالحی - ۱۴۰۳/۹/۷

برای پدرم، یه دفترچه یادداشت داشتیم که همه چیز رو توش می‌نوشتیم: تاریخ جلسات دیالیز، حالش بعد از هر جلسه، داروها، رژیم. این خیلی به پرستار و پزشکش کمک کرد که بتونن بهتر تصمیم بگیرن.